Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce ținută spectaculoasă a purtat Zendaya la a doua premieră a filmului „Dune”. Actrița a atras toate privirile | GALERIE FOTO

Distribuția filmului „Dune: Partea a doua” știe cum să își facă intrarea la un astfel de eveniment.    

În timpul premierei mondiale a părții a doua a filmului, găzduită, joi, la Londra, vedete precum Zendaya, Timothée Chalamet și Florence Pugh au sosit purtând diverse ținute metalice care se potriveau cu estetica futuristă a peliculei.

Zendaya și Roach au ales să îmbrace costume robotice semnate Thierry Mugler din colecția de modă Thierry Mugler pentru toamna-iarna 1995. De asemenea, la premieră, Florence Pugh a optat pentru o rochie neagră strălucitoare cu glugă de la Valentino, în timp ce Lea Seydoux și Rebecca Ferguson au intrat și ele în acest spirit, cu ținute regale, din alte lumi, de la Louis Vuitton și, respectiv, Fendi, scrie CNN.

După ce și-a făcut o intrare îndrăzneață pe covorul de nisip, Zendaya a optat pentru o rochie Mugler modernă, mult mai simplă.

Aceasta a fost confecționată dintr-o țesătură neagră, mulată, cu bretele subțiri, iar decolteul era în formă de inimă.

Citește și
zendaya
Zendaya și-a făcut o schimbare de look inedită. Cum a apărut vedeta la Săptămâna Modei de la Paris. FOTO

Ea a purtat o rochie elegantă cu bijuterii de epocă marca Bulgari, inclusiv un inel de smarald încrustat cu diamante și cercei strălucitori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult