Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ben Affleck surprinde din nou. Celebrul actor a reușit să devină viral

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ben Affleck are talente mai puțin cunoscute. Într-un interviu acordat unui post de radio din Spania, actorul i-a impresionat pe realizatori și pe ascultători.

Cei mai mulți au presupus că starul a învățat spaniola de la soția lui, Jennifer Lopez. Puțini știu însă că actorul vorbește fluent această limbă de la 13 ani, când a locuit în Mexic. Ceva mai târziu, a fost motivat de fiica sa, care a studiat spaniola în școală și l-a încurajat să se perfecționeze.

Iar cât de bine se descurcă în noul film, despre care vorbește în interviu, puteți vedea deja în cinematografele din România. Pelicula "Air" a avut premiera vineri.

Ben Affleck, actor: "(Acest film) nu spune povestea lui Michael Jordan, el nici măcar nu apare în film. (Michael Jordan) e atât de mare, atât de important, atât de magnific, încât nu există niciun actor în lume care ar putea fi distribuit pentru a-l interpreta și pe care publicul să-l creadă. S-ar gândi imediat: ‚Totul este o prostie. Filmul ăsta e o prostie. Nu cred nimic din toate astea’".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult