Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Esca a vorbit despre salariul ei la „La Măruță”. Ce a spus atunci când a fost întrebată despre încasările lunare

Andreea Esca a luat parte la faimoasa provocare „Spui tot sau îți ia gura foc?” din cadrul emisiunii „La Măruță”.  

La ultima ediție a acestui sezon din „La Măruță”, Andreea Esca a acceptat cu entuziasm provocarea, încercând să evite pe cât posibil să mănânce alimente picante. Astfel, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00 a ales să răspundă la majoritatea întrebărilor.

Printre întrebările la care a răspuns fără ezitare a fost și una despre salariul ei: „Dacă ar fi să descrii salariul tău lunar, care dintre următoarele expresii ar fi cea mai potrivită?”

Prezentatoarea a ales expresia: „Am cât merit”.

„Și ai cât meriți?”, a continuat Cătălin Măruță.

Citește și
esca
Andreea Esca și Mihai Bobonete, șefi de galerie la parada organizată de FRF înaintea meciului cu Belgia. ”Simți că trăiești"

„Da!”, a confirmat Andreea Esca.

Totuși, au existat și întrebări care au pus-o în dificultate.

„Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?” - a fost una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă.

„Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor”, a răspuns Andreea Esca.

Cu ocazia acestei provocări, Andreea Esca a numit o vedetă din România pe care o consideră potrivită în rol de iubită pentru fiul ei. Vezi mai multe în video, pe protv.ro. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult