Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul Salman Khan a fost mușcat de 3 ori de un șarpe, chiar în ziua de Crăciun

Celebrul actor indian Salman Khan a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, în grădina fermei sale din Panvel. Actorul a fost dus de urgență la spitalul Kamothe din Mumbai.

Potrivit India Today, după șase ore de tratament, Salman a fost externat din spital, iar în prezent se odihnește acasă.

Salman Khan, care tocmai a împlinit 56 de ani în 27 decembrie, a povestit ce s-a întâmplat: ”Un șarpe a intrat în ferma mea. L-am scos afară folosind un băț. Treptat, mi-a ajuns la mână. Apoi l-am apucat ca să-l arunc, însă atunci m-a mușcat de trei ori. Era un fel de șarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Sunt bine acum."

Mai târziu, în timp ce vorbea cu presa în afara fermei sale din Panvel, Salman Khan a precizat: ”Este un șarpe, așa că e normal să muște. M-a mușcat o dată, după care s-a produs un haos aici. Apoi, șarpele m-a mușcat din nou. S-a produs o zarvă dupa aceea, toată lumea striga spital, spital. În timpul asta, șarpele m-a mușcat și a treia oara. I-am dat drumul și m-am dus la spital. Acolo am aflat că șarpele era de altă specie (”decât crezusem eu”, n. red.). Când ne-am întors la fermă, șarpele era încă acolo, așa că l-am dus în alt loc.”

Ferma lui Salman Khan se află pe un teren forestier, unde există un frunziș imens, floră și faună cu diverse păsări și animale.

Citește și
Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan, în direct la Măruță. Cei doi sunt în izolare în India

O sursă a dezvăluit pentru India Today că Salman stătea și vorbea cu prietenii când a avut loc incidentul.

”S-a întâmplat sâmbătă seara, când stătea și vorbea cu prietenii săi. A simțit o înțepătură bruscă în braț și l-a smucit. Atunci prietenul lui a văzut șarpele și au intrat imediat în panică și au strigat după ajutor”, a spus sursa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult