Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Top 3 destinații de weekend pentru ieşeni ce pot fi parcurse cu autobuzul

Destinațiile de weekend oferă multor persoane posibilitatea de a ieși și de a scăpa din orașele aglomerate fără a fi necesară o planificare amănunțită și un buget prea mare.

Pentru locuitorii din Iași, există multe opțiuni pentru a explora împrejurimile, putând foarte simplu să achiziționeze bilete autobuz online către destinații deosebite, aflate la doar câteva ore distanță.

Orice persoană are nevoie de o ieșire din când în când pentru a scăpa de stresul urban, dar și pentru a-și încărca bateriile pentru săptămâna ce va urma.

3 locuri care merită vizitate de ieşeni cu autobuzul Rădăuți – Distanța Rădăuți Iași nu este mare, putând fi parcursă în doar câteva ore, într-un mod mai ușor, mai relaxant și fără stres. Această locație îmbină perfect liniștea unui oraș mic cu istoria culturală locală, precum și tradițiile sale bucovinene. La doar 4 ore distanță și aproximativ 170 de km, Rădăuți este locul perfect pentru o ieșire de weekend. În tot acest timp, călătorii se pot delecta cu bogățiile naturale locale, care pot impresiona atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Suceava – Ușor mai aproape, la doar 2-3 ore distanță, Suceava, fosta capitală a Moldovei, este una dintre cele mai importante atracții turistice din zonă. Aici pot fi vizitate muzee, un număr important de biserici şi mânăstiri incredibile, planetariul şi nu în ultimul rând, Cetatea de Scaun a Sucevei. Vatra Dornei – Dacă variantele de mai sus nu sunt prea atractive, se poate vizita oricând și Vatra Dornei, situată la mai puțin de 5 ore distanță. Acest loc este cunoscut pentru apele sale termale, bisericile şi mânăstirile frumoase, Cascada Cailor, Parcul Naţional Călimani, Rezervaţia naturală Cheile Zugrenilor, precum și pentru preparatele tradiționale care aduc aminte de gustul copilăriei. De ce merită mai mult călătoria cu autobuzul decât cu mașina personală? Costuri mai mici – Un exemplu foarte bun ar fi compararea călătoriei cu un autobuz Radauti - Iași cu mașina personală. Cea din urmă necesită pregătirea actelor, asigurări și roviniete, precum și alimentarea mașinii, lucru ce poate duce la mai multe cheltuieli şi timp pierdut. Scapă de griji și stres – Drumurile lungi sunt stresante pentru orice șofer, fiind necesară concentrarea pe tot parcursul acestora. Nu se pot admira peisajele, iar durerile de spate pot fi o problemă pentru mulți, având în vedere timpul petrecut nemișcat în spatele volanului. Se pot lega prietenii – Călătoria cu autobuzul este un loc minunat unde se pot forma prietenii și se pot povesti întâmplări interesante și amuzante. Se pot admira peisajele mult mai bine – Având în vedere timpul liber fără alte griji, pasagerii se pot concentra mai bine pe peisajele și priveliștile care apar în drum. Pot fi făcute poze și filmări pentru a rămâne cu amintiri ce vor fi prețuite mulți ani de acum înainte.

Având în vedere cele trei locuri și motivele pentru care locuitorii din Iași ar trebui să aleagă autobuzul pentru următoarea lor escapadă, cei de la Infobus.eu confirmă că aceasta este o soluție avantajoasă pentru oricine dorește să iasă mai des în împrejurimi pentru a se delecta în natură sau cu tradiția locală. Astfel, cei pasionați de natură, istorie sau cei care doresc o gură de aer proaspăt pot alege cu ușurință, direct din confortul propriei locuințe, achiziționarea unor bilete de autobuz către locația preferată, pentru a trăi o experiență nouă și plină de aventură.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult