Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Răsplătește-ți angajații, mulțumește partenerilor de afaceri, promovează-ți brandul. Cel mai frumos mod de a mulțumi

Cadourile corporate au un rol major în fidelizarea angajaților, dar și în consolidarea relațiilor cu partenerii de afaceri.

Alese și oferite în mod corect, cadourile business promovează brandul sau brandurile companiei într-un plan personal, căci direcția pe care sunt oferite astfel de daruri este una aparte, permițând o experiență profundă, o relaționare care nu poate fi validată de forme convenționale de publicitate.

Răsplătește-ți angajații, mulțumește partenerilor de afaceri, promovează-ți brandul – Cel mai frumos mod de a spune “Multumesc”

Cadourile corporate au un rol major în fidelizarea angajaților, dar și în consolidarea relațiilor cu partenerii de afaceri. Alese și oferite în mod corect, cadourile business promovează brandul sau brandurile companiei într-un plan personal, căci direcția pe care sunt oferite astfel de daruri este una aparte, permițând o experiență profundă, o relaționare care nu poate fi validată de forme convenționale de publicitate. Înainte de toate, trebuie subliniat faptul că nu orice cadou corporate este unul care aduce avantaje suficient de puternice pentru a merita să fie ales. Cadourile de business obișnuite, clasice, de tip tricouri sau rucsacuri personalizate ori alte obiecte precum stick-uri USB ori agende personalizate pot avea efecte pozitive, însă sunt cadouri banale, care nu ies în evidență și uneori chiar sunt ignorate după primire - păstrare ori oferite mai departe.

Cea mai bună alegere atunci când cauți cadouri corporate

În schimb, o mișcare câștigătoare pare să fie alegerea de cosuri cadou corporate. Inclusiv în România, care urmează trendul din alte țări dezvoltate, oferirea de cosuri cadou a devenit o certitudine în tot mai multe companii de top. Acest lucru se întâmplă datorită efectelor benefice extrem de relevante pentru compania care dăruiește cosuri cadou angajaților și partenerilor de afaceri - de la furnizori strategici la clienți VIP.

Cum trebuie să fie coșul cadou perfect

Cosurile cadou corporate sunt de fapt cosuri cadou gourmet, adică pachete cadou cu selecții premium de produse alimentare (în special dulciuri și delicatese) plus băuturi alcoolice rafinate. Contează fiecare detaliu, de la produsele în sine, la mix-ul ales, suportul (coș cadou, cutie cadou, tăviță, poate chiar frapieră etc.), decorațiunile și desigur modalitatea în sine de ambalare. Rezultatul trebuie să fie cu totul Wow, adică să creeze o impresie puternică la nivel vizual. Ulterior, efectul Wow (invocat adesea de cei de la gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii pieței de cosuri cadou gourmet și cadouri corporate din România) este important să fie evidențiat și la experiența de degustare, de consumare a produselor din coșul cadou. Așadar, contează imaginea, dar și gusturile și arome fine din interior, care trebuie să aibă puterea de a oferi experiențe festive cu totul memorabile.

Citește și
Horoscop 21 septembrie 2022, cu Neti Sandu. O să luaţi de undeva nişte bani
Horoscop 11 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care bat clopotele de nuntă
Cosuri cadou gourmet pentru salariații companiei

Oferirea de cosuri cadou Crăciun și cosuri cadou Paște pentru angajați a devenit o practică obișnuită în multe companii mari, iar obiceiul este preluat anual de tot mai multe IMM-uri cu spirit modern. Salariații companiei se simt mai apreciați, primesc acest bonus de Sărbători într-un mod festiv. Cadourile gourmet creează o impresie puternică, contribuind la fidelizarea angajaților. Aceștia se apropie mai mult de brand, mai ales că Sărbătorile importante din an sunt asociate cu valori familiale. În plus, cosurile cadou gourmet determină experiențe gustative intense, iar satisfacția culinară este dovedit științific că ne face să ne simțim foarte plăcut - ține de funcționarea în sine a organismului uman. Mai mult sau mai puțin conștient, destinatarul cadoului se apropie de compania la care lucrează și consideră relația cu aceasta una mai valoroasă. Dincolo de toate, cosurile cadou gourmet sunt consumate adesea alături de familie, ceea ce crește și mai mult stima de sine a angajatului și încredera în brandul de angajator al companiei. Potrivit legislației din România, cadourile de Crăciun și cadourile Paște, inclusiv cosuri cadou de Crăciun / Paște, beneficiază de un cadru avantajos în fiscal pentru firmele care oferă astfel de daruri către salariați. Departamentul de contabilitate sau firma de contabilitate cu care se colaborează poate identifica exact cadrul legal care se aplică, pentru a beneficia de cele mai avantajoase soluții în plan de impozite și taxe. În concluzie: oferire de cosuri Crăciun sau în alte momente importante din an, rezultă angajați mai fericiți, mai mulțumiți, relații profesionale consolidate, avantaje fiscale pe moment și o mulțime de avantaje pe termen lung legate tocmai de implicarea mai intensă a echipei în creșterea performanței companiei. Pe scurt: toată lumea câștigă!

Cosuri cadou corporate pentru partenerii de afaceri

A oferi cosuri cadou de Crăciun partenerilor de afaceri reprezintă un elegant gest de apropiere, foarte apreciat în plan de business. Cosurile cadou sunt considerate cadouri perfecte în plan profesional, având în același timp puterea să meargă către zona personală în cel mai bun mod posibil, fără a depăși anumite limite etice în afaceri. Totuși, relațiile dintre companii sunt de fapt relații între oameni care iau decizii și reprezintă acele branduri corporate. Așadar, un coș cadou este un cadou corporate plin de viață, departe de cadourile anoste de tip cadouri standard personalizate. Cosurile cadou pentru partenerii de afaceri înseamnă prețurile, recunoaștere a valorilor, dorință de continuare a relației profesionale de succes, viziune optimistă pentru viitor. Mare atenție la detalii: cosurile cadou pentru partenerii de afaceri trebuie să fie exclusiviste, de elită, super premium, poate chiar spre lux. Practic, un astfel de cadou este o transpunere a relației de afaceri - cu cât coșul cadou este mai impresionant, cu atât înseamnă că legătura de business este considerată de a fi de valoare mai mare. Cosurile cadou pentru partenerii de afaceri includ de obicei produse gourmet cât mai variante, de la branduri de top, alături de băuturi super premium și de lux (sortimente de whisky, vinuri deosebite, poate chiar șampanie). Se poate ține cont de genul persoanei care reprezintă un partener de afaceri de top. Dacă este vorba despre o femeie, atunci coșul cadou poate include băuturi și alte produse considerate a fi ceva mai apropiate de gusturile generale feminine - lichior, cremă de whisky, whisky cu aromă, șampanie rose etc.

Soluții de personalizare cadouri de Crăciun

La cerere, comenzile corporate de cosuri cadou pot avea parte și de personalizare. Este o idee bună, care va avea de obicei un cost suplimentar, în funcție și de timpul personalizării. În mod obișnuit, cei care doresc cadouri gourmet personalizate preferă varianta cea mai simplă - cutii cadou cu produse gourmet de tip cadouri de Crăciun sau cadouri pentru orice ocazie. Cutiile din carton special se pot personaliza 100% cu brandul companiei și cu orice alte elemente. Magazinele specializate în cosuri cadou pot oferi și alte tipuri de personalizare mai avansată. Practic, nu există limite, dacă bugetul este suficient de mare și mai ales dacă o astfel de cerere este transmisă cu cât mai mult timp înainte de momentul în care se dorește livrarea cosurilor cadou.

De unde comanzi cosuri cadou de Crăciun

Toată lumea știe că cel mai simplu mod de a cumpăra orice fel de produse, mai ales în volume mari, este să plasezi comenzi pe internet. Dar nu oriunde, ci la magazine online specializate în cosuri cadou și cadouri gourmet, cu experiență de mulți ani în acest domeniu. Ai varietate maximă de cosuri cadou pe toate segmentele de preț. Te bucuri de costuri minime, de consultață specializată, comanzi direct de la sursă și primești calitate maximă. Ce magazin online de cosuri cadou să alegi? Poți căuta online referințe. Un astfel de furnizor adesea prezent în presa de business în mod pozitiv, ilustrat ca lider în domeniu cu experiență de mai bine de un deceniu, este gourmetGIFT.ro.

Cosuri cadou corporate pentru orice ocazie

Deși cele mai multe comenzi de cosuri cadou corporate sunt în preajma Crăciunului și a Sărbătorilor de Paște, poate fi o idee excelentă să surprinzi plăcut angajații și partenerii de afaceri și în alte momente din an. Poate fi cazul unei deschideri de filiale teritoriale sau a marcării unei aniversări corporative - orice eveniment important în istoria companiei. Astfel, se pot comanda cosuri cadou corporate adecvate ocaziei respective.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult