Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Ce mai face inima ta? Huawei are răspunsul

Anul acesta în luna iubirii, uitați de bijuteriile clasice, de florile care se ofilesc sau de ciocolata care, știm cu toții, nu e chiar cel mai sănătos cadou posibil, și oferiți-vă un cadou cu adevărat unic!

Certificat ca dispozitiv medical de Ministerul Sănătății prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, noul HUAWEI Watch D este un ceas inteligent atât de atent cu inimile voastre încât poate fi considerat un adevărat simbol al iubirii.

Când te-ai întrebat ultima oară ce mai face inima ta?

HUAWEI WATCH D are răspunsul! Cu funcții inteligente ca măsurarea tensiunii arteriale, ECG, monitorizarea somnului și a stresului și detectarea temperaturii pielii, ceasul celor de la Huawei se diferențiază de departe de restul dispozitivelor smart de pe piață.

Noul ceas inteligent disponibil acum și la noi dispune de tehnologii de ultimă generație care îl propulsează în agenda dispozitivelor medicale, situându-l pe linia fină dintre tehnologie și medicină preventivă.

Cum?

Watch D vine cu un senzor hiper performant de detectare a tensiunii arteriale constând dintr-o mini pompă capabilă să înregistreze tensiunea arterială de până la 230 mmHg, un senzor ECG și peste 70 de moduri de antrenament, pentru că prevenția este, de fapt, cel mai important pas în combaterea oricărei condiții.

În urma unui test de doar câteva minute, puteți afla rezultatul precum și interpretarea lui ușor de citit, încadrată în una din cele 3 categorii de culori: verde, pentru o tensiune arterială normală, galben, pentru o sugestie de repetare a testului și roșu, pentru recomandarea unei vizite la medicul specialist.

Baterie puternică are o durată de viață de până la 7 zile dintr-o singură încărcare, ceea ce face ca utilizarea lui să fie posibilă fără griji o întreagă săptămână.

De ce?

Un studiu recent al Organizației Mondiale a Sănătății arată că în ultimii 30 de ani numărul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială s-a dublat de la 650 de milioane la 1.28 miliarde, problemele de natură cardiovasculară fiind în topul cauzelor de deces prematur. Prevenția este pasul esențial în tratarea unor astfel de probleme, dar și pasul cel mai des neglijat. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, prevenția a ajuns să fie mai accesibilă ca oricând.

În luna iubirii, oferiți-vă un cadou pentru inimile voastre. HUAWEI WATCH D este alegerea perfectă pentru cei care își doresc să se iubească și să se îngrijească într-un mod inteligent.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult