Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Cadoul perfect de Secret Santa îl găsești la FineStore. Descoperă Santa's List și bucură-te de sărbători

Atunci când nu ai habar ce ai putea să dăruiești rudelor, prietenilor, partenerilor de afaceri de sărbători, inspirația pentru cadourile de Crăciun vine de la FineStore!

Moș Crăciun are ajutoare de nădejde și în acest an. FineStore a pregătit o ofertă bogată în decembrie, de băuturi alcoolice și coșuri cadou la super preț, potrivite și pentru daruri de suflet, și pentru cadouri corporate, și pentru Secret Santa, care a devenit o modă de decembrie printre colegi de serviciu, între prieteni sau chiar în familie.

Ai de făcut un cadou cuiva pe care poate nu-l cunoști atât de bine? O băutură cu personalitate de la FineStore este o alegere sigură! Vrei să faci o surpriză unui apropiat de Secret Santa? Ai de ales dintr-o ofertă bogată de băuturi care te ajută să simți magia de Crăciun.

Băuturile alcoolice sunt un cadou la fel de bun ca oricare altul de Crăciun, pentru că oricine apreciază o băutură sofisticată. FineStore a creat Santa's List, o ofertă cu super prețuri la băuturi alcoolice, în cadrul campaniei Red Christmas 2023. Găsești toate băuturile posibile și beneficiezi de super cupoane de reducere, așa că abonează-te la newsletter-ul FineStore pentru afla printre primul de super ofertele momentului.

Ce daruri sunt potrivite de Secret Sant

O sticlă de rom AH Riise poate fi cadoul ideal pentru un bărbat care știe să aprecieze o băutură elegantă și catifelată, dar și pentru o doamnă care iubește cocktailurile sau care se răsfață din când în când cu un long drink parfumat. Povestea acestei băuturi este una foarte intersantă, deoarece a început prin a avea scop medicinal și abia ulterior l-a dobândit pe cel recreativ.

Un prosecco sau vin spumant marca Foss Marai, îmbuteliat elegant, poate fi un cadou ales pentru persoanele care adoră aromele fructate și pline, în timp ce un whisky Tomintoul - scotch single malt elegant, tradțional, premiat, cu note discrete și arome dulci și cremoase - surprinde și cei mai rafinați degustători.

Dacă ai tras din bolul pentru Secret Santa numele șefului, o șampanie Gosset efervescentă și cu gust suav și proaspăt, buchet complex și catifelat este o alegere mai mult decât potrivită, la fel și o sticlă de AU Vodka, prețioasă, cu un design elegant și un conținut nu doar savuros, ci și plăcut colorat.

Dacă aveți o limită de buget în care trebuie să vă încadrați, pe FineStore găsiți și miniaturi ale celor mai sofisticate băuturi, așa ca puteți scopul va fi fost atins cu a ajutorul lor.

Cumpără online cadourile de Crăciun, de la FineStore, și bucură-te de beneficii. Produsele sunt livrate rapid oriunde în țară, gratuit dacă au o valoare ce depășește 199 de lei. Eticheta Santa's List te înscrie automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de premii promoționale, constând în 5 băuturi alcoolice de top. Vin Masi, gin G'Vine, tequil Clase Azul, coniac Frapin, lichior Mozart sau coșuri cadou elegane, printre altele, de abia așteaptă să fie cumpărate, la prețuri imbatabile, și dăruite de Crăciun oamenilor pe care vrei să-i faci să zâmbească! Opțional, produsele pot fi ridicate chiar în ziua plasării comenzii din depozitul FineStore din Afumați, Ilfov. Cumpărături inspirate! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult