Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) 5 argumente solide în favoarea alternativelor de pariere online

Pariurile sportive stau la baza unei activități cu rădăcini puternice în mentalul colectiv, iar opțiunile pe care pariorii le au astăzi la dispoziție nu sunt deloc puține.

Atât în cadrul agențiilor stradale, cât și în mediul online (vezi aici lista de case de pariuri online autorizate), ofertele cu evenimente sportive sunt astăzi mai cuprinzătoare ca niciodată. Însă, evident, urmează o întrebare pe care mulți pariori “clasici” (cei trec pragul locațiilor de pariuri fizice) și-o pun constant: “Ce avantaje am dacă pariez online?”

Iată care sunt cele mai importante bile albe cu care vin la pachet pariurile online:

Acces mult mai simplu la ofertele cu evenimente sportive De pe smartphone, tabletă sau laptop, ai libertatea de a construi rapid propriul tău bilet, chiar din confortul casei tale. Sau din orice alt loc în care ai un terminal conectat la net: la mare, la munte, în aeroport etc. Poți uita de fiecare deplasare obositoare către sălile fizice, pentru a paria, pentru a consulta oferta zilei sau pentru a ridica banii. Mai mult decât atât, lipsa unei deplasări către o agenție stradală te poate scuti de o mulțime de riscuri (ex: riscul de a fi deposedat de suma de bani pe care tocmai ai ridicat-o)

Liniște și concentrare pentru realizarea unui bilet

Alternativa digitală îți permite să eviți cu ușurință zvonurile și recomandările celor prezenți în agențiile fizice de pariuri. Este mai mult decât vital să iei singur deciziile, privind plasarea unei anumite sume de bani pe o listă cu evenimente sportive. Nu te lăsa influențat de alți pariori, chiar dacă aceștia au cele mai bune intenții. În cazul unui pariu online, pe care îl poți face din parc sau de la terasa unei cafenele, ești ferit de toată această “păreristică”, atât de specifică sălilor de pariuri stradale.

Posibilitatea de a consulta statistici și rezultate din trecut

Sa luăm exemplul casei de pariuri online Betano: pe lângă oferta bogată în evenimente sportive, aflată la doar câteva click-uri distanță față de tine, platforma îți mai oferă o altă resursă valoroasă: statisticile. Astfel, fiecare parior poate afla informații importante despre echipe și jucători, indiferent de sportul pe care vrea să parieze o anumită sumă de bani. În cazul în care alegi să mergi într-o agenție stradală, informațiile afișate pe pereții acesteia sunt prea mici pentru a detalia informații de o asemenea complexitate. Așadar, alege să pariezi online, făcându-ți foarte bine temele dinainte, în privința meciurilor de care ești interesat!

Interfață user-friendly a platformelor de pariuri online

Astăzi, să pariezi online este mai simplu ca niciodată! Casele de pariuri online acreditate se întrec în a le oferi pariorilor o experiență cât mai plăcuta, adaptată atât la terminalele mobile, cât și la cele fizice. În urma unei proces simplu de autentificare, pariorul intră în propriul său cont, având apoi libertatea de a paria pe evenimente sportive reale, pariuri virtuale, de a-și încerca norocul la jocuri de cazinou, sau de a juca live, alături de crupieri acreditați. Interfața user-friendly a unui site de pariuri înseamnă: vizibilitate foarte bună, viteză excelentă de încărcare a paginilor, suport dedicat 24/7!

Transfer sigur și rapid a sumelor de bani pariate / câștigate

Cei care deja pariază online pot confirma faptul că transferurile de bani se realizează în cel mai scurt timp posibil. Evident, îți recomandăm să alegi din start una dintre casele de pariuri online acreditate, pe care le poți găsi în link-ul de mai sus. Citește cu atenție termenele și condițiile pe care fiecare operator online le propune clienților săi și nu uita de un lucru extrem de important:

Pariază responsabil întotdeauna!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult