Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa pe care o riscă trapperul Yakki, după ce și-a bătut iubita. Ce arată raportul IML

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un cântăreț de trap cunoscut în rândul tinerilor a fost reținut pentru violență domestică. Mihai Duțoniu Mihai, celebru sub numele Yakki, este acuzat că și-a agresat fosta iubită în locuința acesteia.  

Când victima a fugit la o vecină să-i ceară ajutor, bărbatul a urmărit-o și ar fi lovit-o din nou.

Trapperul Yakki este cercetat pentru două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere.

Marți, în jurul prânzului acesta și-a lovit cu palmele peste față iubita de 19 ani, chiar în apartamentul fetei. Tânăra s-a refugiat două etaje mai jos, la o vecină care îi este și prietenă.

Tânărul a urmărit-o, a pătruns în apartament, a spart ușa dormitorului în care se afla iubita sa și a lovit-o cu piciorul.

El urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Acesta este reținut pentru 24 de ore și urmează să fie propus pentru arestare preventivă pentru o lună.

Citește și
trapper anchetat dupa ce a tras
Un trapper de 19 ani a tras cu pistolul ca să își impresioneze amicii și a impresionat și Poliția. Măsurile luate de agenți

În cazul lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cinci zile nu are voie să se apropie de partenera lui. Tânăra a fost la Institutul de Medicină Legală, de unde a primit un document care atestă că are nevoie de îngrijiri medicale timp de 7-8 zile.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult