Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO exclusiv. Momentul în care omul de afaceri Nelu Iordache este ridicat de procurori din avion și dus la DNA

Your browser doesn't support HTML5 video.

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost ridicat miercuri de procurori şi dus la DNA, unde este audiat într-un nou dosar de corupţie.

Iordache se afla într-un avion aparținând companiei Ryanair, care urma să decoleze la ora 09.45 de pe aeroportul Otopeni cu destinația Roma, Italia.

Căpitanul aeronavei a oprit zborul la cererea autorităților, anunțând că acesta are ”o problemă” cu actele. 

Acesta s-a conformat fără să protesteze, iar avionul și-a reluat drumul spre Roma după câteva minute.

Imediat după aceea, Nelu Iordache a fost dus la mașinile care îl așteptau și a fost transportat la sediul DNA, pentru audieri.

Toată această acțiune a fost posibilă pentru că pe numele lui Nelu Iordache a fost emis un mandat de aducere de către procurorii anticorupție, el fiind inculpat într-un dosar în care este acuaat de trafic de influență și dare de mită.

Citește și
Nelu Iordache
Nelu Iordache, trimis în judecată într-un nou dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul uriaș provocat

Într-o astfel de situație nu este nevoie ca persoana respectivă să fie citată înainte, așa că s-a emis direct un mandat de aducere.

Numele lui Nelu Iordache este legat de mai multe dosare de corupție. De altfel, el a primit deja 2 condamnări în două dosare importante, care nu sunt încă definitive. Cea mai recentă este din luna martie, când a primit 12 ani și 6 luni de închisoare pentru evaziune fiscală și delapidare într-un dosar în care statul român a fost prejudiciat cu 2 milioa

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult