Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Cele mai bune recomandări de jocuri gratuite pentru weekend

Your browser doesn't support HTML5 video.

Weekendul se apropie cu pași repezi, așa că echipa I LIke IT ne-a pregătit o lista de jocuri noi.

Orbia este un joc cu acțiune rapidă, care are nevoie de o singură atingere de ecran pentru a controla micul extraterestru.

Acesta trebuie trimis dintr-un cerc în altul, la momentul oportun. Cercurile sunt orbitate continuu de obstacole care trebuie evitate. Lovirea lor resetează altfel nivelul și trebuie luat de la capăt. Orbia are 400 de niveluri, în total, și este gratuit pentru Android și iOS. Un alt joc gratuit este BMX 2, disponibil pentru Android și iOS. În acest titlu spectaculos cu biciclete trebuie să faceți scheme pe traseele special amenajate. BMX-ul poate fi controlat cu două degete pe ecran pentru ”backflip” sau alte scheme specifice pentru acest sport. Fiecare mișcare aduce puncte cu care va puteți lăuda apoi prietenilor.

Trecem acum la golf, cu ”Golf Up”. Cunoscutul joc cu crosa se joacă de-acum și pe verticală. Mingea trebuie trimisă cât mai sus pe traseu, de la un nivel la altul, pentru un punctaj cât mai mare. Golf UP este gratuit pe dispozitivele cu Android și iOS, dar, vine cu reclame la schimb. Beat Street aduce aminte de jocurilor anilor 80, deși doar ce a fost lansat. În acest joc nu este vorba de bătut recorduri, ci inamici. Personajul principal ajunge să devină eroul orașului pe care-l salvează de ”oamenii răi”.

Beat Street este gratuit și poate fi descărcat pe orice dispozitiv mobil.

Citește și
iLikeIT
iLikeIT. Jocurile săptămânii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult