Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer și-a camuflat Renault Megane-ul într-un Mercedes: ”Râd cu lacrimi de ore bune”

Un șofer din Marea Britanie a devenit ținta ridicolului pe internet pentru că a încercat să-și deghizeze mașina, un Renault Megane, de 1000 de lire sterline, într-un Mercedes.

Cei care i-au fotografiat mașina în parcarea unui supermarket din Manchester au scris pe Facebook, unde au și publicat imaginile, că au râs până la lacrimi, relatează Daily Mail.

Practic șoferul a luat grila si emblema de la un Mercedes și le-a amplasat pe un Renault Megane din 2008. Apoi a mai și parcat parțial pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

”Îmi pare rău, dar trebuie să vedeți ca să credeți. Nu doar că tipul a parcat ca un idiot, dar a încercat să-și camufleze Ranaul Megane-ul într-un Mercedes. Râd cu lacrimi de ore bune”, este mesajul celui care i-a pozat mașina.  

Imaginile au strâns peste 18.000 de comentarii pe Facebook, care de care mai ironice. ”Este un Renault mercgane”, a glumit un utilizator făcând un joc de cuvinte. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult