Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pilot de motociclism în vârstă de doar nouă ani a murit într-un accident pe circuitul Interlagos. „Ne vei lipsi mult”

Un pilot argentinian de motociclism, de doar nouă ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident survenit în timpul unor teste efectuate pe circuitul Interlagos din Sao Paulo, au anunţat organizatorii competiţiei la care acesta urma să participe.

Accidentul s-a produs vinerea trecută în cursul primelor antrenamente libere pentru a patra etapă a Honda Junior SuperBike Brazil Cup. Copilul a fost transportat la spital după ce căzut de pe motocicletă pe circuitul care găzduieşte şi cursele de Formula 1.

„SuperBike Brasil anunţă, cu multă tristeţe şi regret, decesul pilotului Lorenzo Somaschini, luni'', au declarat organizatorii într-un comunicat.

„Toată echipa din SuperBike Brasil este consternată şi îşi exprimă condoleanţele familiei şi prietenilor lui Lorenzo", a adăugat el.

Antrenorul său, fostul pilot Diego Pierluigi, a transmis un mesaj de adio pe reţelele de socializare: „Cu inima şi sufletul frânte, eu îţi spun la revedere. Ne vei lipsi mult, Lolito".

Citește și
accident botosani
Accident grav în Botoșani. Un motociclist a murit, iar două femei au fost rănite pe DN 29

Diego Pierluigi a declarat pentru presă că accidentul a "fost un ghinion pentru că acesta s-a produs când copilul a căzut într-un viraj abordat cu viteză redusă".

Honda Junior Cup reuneşte piloţi cu vârste de 8 şi 16 ani pe motociclete adaptate de 160 cmc, ale căror pedale şi ghidon sunt modificate în funcţie de înălţimea fiecărui copil şi care pot atinge viteze de 100 km/h.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult