Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un model a născut la 14 ore după ce a defilat: ”Aceasta este fața unei femei în travaliu”

Modelul Slic Woods a dezvăluit că avea contracții în timp ce a defilat pe podium la Săptămâna modei de la New York în cadrul prezentării colecței de lenjerie intimă semnată de cântăreaţa pop, Rihanna.

La 14 ore după ce a defilat în lenjerie intimă, Slic Woods a născut. Ea și prietenul ei tot, model, Adonis Bosso, au devenit părinții unui băiețel - Saphir, reatează Daily Mail.

”Aceasta este fața unei femei în travaliu” a scris Slic pe Instagram.”Vreau să spun că pot să fac ce naiba vreau, când naiba vreau, și tu poți face la fel”.

Rihanna a încheiat Săptămâna modei de la New York cu o colecţie originală şi senzuală a firmei sale de lenjerie intimă, Savage X Fenty, destinată tuturor femeilor indiferent de talie.

Evenimentul s-a desfăşurat într-o clădire din Brooklyn, în premieră pentru Săptămâna modei şi s-a remarcat prin participarea a numeroşi dansatori profesionişti.

Defilarea a început într-o obscuritate studiată, dar cu trecerea timpului, lumina a inundat podiumul unde spectatorii au putut admira un scenariu similar unei oaze, pline de plante, flori şi surse de apă. S-au remarcat manechinele cu forme voluptoase care au purtat lenjerie din două sau dintr-o singură piesă.

Printre culori s-au evidenţiat nuanţele de maro-cafea, rozul prăfuit, griul argintiu şi negrul clasic pentru piese îndrăzneţe precum sutienul fără bretele cu cupă tare şi bikinii cu talie înaltă.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult