Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu a reușit să economisească peste 15.000 de lire sterline la nuntă. Ce le-a cerut invitaților să facă în ziua cea mare

Un cuplu din Marea Britanie a reușit să economisească peste 15.000 de lire sterline la nuntă după ce au plănuit totul în detaliu, scrie Mirror.

Lauren Vickery-Yong și Connor Young au decis să organizeze o nuntă cu costuri reduse, reușind astfel să plătească doar 2.721 de lire sterline în total. Lauren, în vârstă de 25 de ani, și-a cumpărat rochia de mireasă cu 200 de lire sterline de la un magazin de caritate, iar mirele, în vârstă de 33 de ani, a îmbrăcat un costum pe care îl avea deja în garderobă.

Cuplul din Southampton, Hampshire, a plătit pentru localul unde au organizat nunta nu mai puțin de 1.350 de lire sterline. În plus, eu reușit să economisească bani și după ce și-au realizat singuri invitațiile de nuntă și decorațiunile.

Pentru a nu angaja un fotograf profesionist, mirii le-au cerut invitațiilor să facă poze cu telefoanele lor.

„Provenim amândoi din familii din clasa muncitoare, așa că am fost crescuți știind adevărata valoare a banilor. Am fost întotdeauna învățați că dacă nu îți poți permite, nu poți avea. Cred că niciunul dintre noi ar dori să cheltuiască atât de mulți bani doar pentru o zi", a spus Lauren.

Cei doi spun că nu ar schimba nimic la nunta lor dacă ar putea să o facă din nou.

„Sincer, cred că niciunul dintre noi nu ar fi vrut să facă ceva diferit și, în orice caz, a fost mai bine decât am crezut că ar fi”, a mai mărturisit Lauren.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult