Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Bihor a pierdut la păcănele toată prada de 60.000 lei furată dintr-un apartament, apoi și propria mașină

Un bărbat din Bihor a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare cu suspendare după ce a furat 60.000 de lei dintr-un apartament, pe care i-a pierdut apoi la păcănele, odată cu propria mașină.

Întâmplarea a avut loc pe 31 ianuarie 2023, când polițiștii din Aleșd au fost anunțați de un localnic că și-a găsit apartamentul spart, iar dintr-un sertar al noptierei din dormitor îi lipsea o poșetă cu 60.000 de lei, scrie Bihor Online. Culmea, în al doilea sertar al noptierei se afla o pungă cu 37.400 de euro, pe care hoțul nu o luase.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat rapid pe spărgător și i-au refăcut cu exactitate traseul. Astfel, bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere cum a plecat la Oradea cu o mașină de ocazie, imediat după ce a dat spargerea la apartament.

Prins de polițiști, hoțul a recunoscut fapta, dar spune că nu a furat 60.000 de lei, ci mult mai puțin, precizând însă că nici nu a numărat banii furați. În plus, bărbatul spune că a văzut și suma mare de euro din noptieră, dar a lăsat-o acolo.

Și-a scos mașina de la amanet, a pierdut toți banii furați, și-a amanetat iar mașina și a pierdut-o și pe aceasta

La Oradea, hoțul s-a dus la amanetul unde își lăsase mașina și a plătit 9.200 lei pentru a și-o recupera, după care s-a dus la un cazino unde a jucat toți cei 22.600 lei pe care îi avea la el.

Citește și
pacanele
Un tânăr a pierdut 1.000 de euro la păcănele, apoi a sunat la poliție și a mințit că a fost tâlhărit. Ce a pățit după

A pierdut toți banii în mai puțin de două ore, așa că s-a dus înapoi la amanet și și-a amanetat din nou mașina, pentru 8.000 de lei. S-a întors cu banii la cazino și i-a pierdut și pe aceștia.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Aleșd la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare și 80 de zile de muncă în folosul comunității. Instanța a ținut cont de faptul că inculpatul nu avea antecedente, iar partea vătămată și-a recuperat toți banii furați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult