Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a renunțat la prezervativ în timpul actului sexual a ajuns la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a renunțat la prezervativ în timpul actului sexual.

Scoaterea prezervativului fără consimțământul partenerei este considerat viol în Marea Britanie, însă plângerile la poliție sunt rare, potrivit metro.co.uk.

Guy Mukendi, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat după ce o tânără l-a raportat la poliție pentru agresiune sexuală, în Brixton, în mai 2023.

Aceasta a fost de acord să întrețină relații sexuale cu bărbatul cu condiția ca acesta să folosească prezervativ. În timpul actului, însă, Mukendi a renunțat la el fără să aibă acordul fetei.

Poliția a primit mai multe capturi de ecran din telefonul victimei, în care Mukendi îi spunea că îi pare rău că a scos prezervativul, spunând că a făcut acest lucru deoarece nu mai avusese relații intime de mult timp. Ulterior, el a șters mesajele, dar capturile de ecran au fost cele care au contat.

Citește și
provocare tiktok
Provocarea de pe TikTok care a dus la arestarea a doi adolescenți. „Puteau să fie împușcați și omorâți”

Mukendi a negat fapta, dar a fost găsit vinovat în aprilie. Joi, 13 iunie, acesta a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare. Victima a primit un ordin de restricție față de bărbat pe o perioadă de cinci ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult