Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Țeapa primită de un român din Marea Britanie de la un cuplu de indieni. Motivul pentru care nu-și poate întemeia o familie

Ștefan, un român de 38 de ani, se confruntă cu o situație dificilă în Marea Britanie.

Deși are doi copii cu noua sa parteneră româncă, nu se poate căsători cu aceasta din cauza unui mariaj anterior cu o femeie din India.

Acum șase ani, Ștefan a întâlnit-o pe indiancă, care l-a convins că îl iubește și că vrea să se căsătorească urgent pentru a nu fi deportată. După căsătorie, femeia a dispărut, iar Ștefan a aflat că avea deja o relație cu un taximetrist pakistanez.

Astfel, Ștefan a realizat că a fost folosit pentru ca femeia și partenerul ei să obțină viza de ședere în Marea Britanie. Ea îl contacta doar pentru semnături sau când avea nevoie de un avocat.

Un an mai târziu, Ștefan a întâlnit o româncă la locul de muncă și și-a găsit fericirea alături de ea. Cu toate acestea, nu se pot căsători din cauza faptului că Ștefan este încă, din punct de vedere legal, căsătorit cu indianca, conform Rotalianul.

Citește și
nunta india
Nunta anului în India. Ce vedete vor fi prezente la marea petrecere a fiului miliardarului Mukesh Ambani

Mai mult, fosta soție este de negăsit. I-a blocat numărul de telefon al soțului și nu răspunde la niciun contact.

Avocații i-au explicat lui Ștefan că poate obține divorțul fără acordul ei, având în vedere că a fost înșelat și folosit. Totuși, pentru a rezolva această problemă, trebuie să meargă la judecătorie și să convingă magistrații să îi acorde divorțul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult