Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, luat cu asalt de vizitatori. Patinoarul a fost epicentrul distracției

Your browser doesn't support HTML5 video.

De când s-au deschis târgurile de Crăciun, fiecare seară poate fi magică. Pentru cei mici, sunt locurile preferate de joacă. Pentru cei mari - locul unde pot fi din nou copii.

La Târgul din Drumul Taberei a fost forfotă și duminică seară, la chioșcurile cu mâncare tradițională, vin fiert și dulciuri. Dar mai ales la patinoar.

O roată cât un bloc cu 10 etaje, un brad scăldat în luminițe și arome care te îmbie la căsuțele împodobite de sărbătoare. A fost forfotă și veselie până târziu la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, deși urma o zi de școală sau de lucru. Bărbat: „E prima oară când vin anul ăsta, e bine, atmosfera Crăciunului, fiecare vine să se simtă bine, să se mai relaxeze în timpul liber. Mi-am luat niște gogoși cu căpșuni și zahăr pudră.” Bărbat: „Am rămas foarte impresionat de atmosfera plăcută de aici.” Femeie: „Atmosfera este senzațională. Foarte mare, este plin de lumini, este plin de muzică, de voie bună, am urmărit un spectacol foarte, foarte frumos, Om la Lună.” Bunătăți la grătar, langoși, clătite, vin fiert și cozonaci au ademenit oaspeții cu miros de iarnă și sărbătoare. Unii au venit special ca să guste ceva bun la târg... Bărbat: „Un cârnat, n-am înteles exact ce are în interior, dar e foarte gustos, am venit fixat pe cârnat, să mănânc cârnat.” O sanie zburătoare a purtat vizitatorii pe meleaguri nemaivăzute, caruselul i-a încântat pe cei mai mici, iar patinoarul a fost epicentrul distracției.

Chiar dacă unii dintre ei au luat și câteva căzături pe patinoar, râsetele tot răsună, iar distracția nu se oprește. Băiat: „Nu m-am mai dat de 7 ani, am căzut o dată cât să nu mă mai dau 7 ani acum, deci e totul ok, mă simt excelent. E cel mai fain târg din București ăsta.” Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei așteaptă oaspeți până pe 27 decembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult