Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tâlhărie bizară în Arad. A mușcat un bărbat de mână și i-a furat toți banii. Ce a urmat

Un tânăr din Arad a fost arestat pentru tâlhărie după ce a mușcat de mână un bărbat și i-a furat toții banii pe care acesta îi scosese de la un bancomat.

Un tânăr de 27 de ani din Șeitin, Arad, a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce a mușcat de mână un bărbat și i-a furat 900 de lei, bani pe care victima tocmai îi scosese de la un bancomat, scrie Timiș Online.

Incidentul a avut loc pe 15 august, când un bărbat s-a oprit liniștit la un bancomat din municipiul Arad și a scos niște bani.

”Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați, în dimineața de 15 august, despre o posibilă tâlhărie, pe strada Dâmboviței din municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat ar fi retras dintr-un bancomat 900 de lei, iar după ce ar fi ridicat banii din fantă, ar fi fost deposedat de bani de un bărbat, care l-ar fi mușcat de antebraț”, a transmis IPJ Arad.

Tâlharul a fost prins la scurt timp de polițiști

După ce și-a mușcat victima și i-a luat banii, tâlharul a fugir, dar a fost prins la scurt timp de polițiștii arădeni.

Citește și
talhar
O bunică și nepoata ei au fost atacate de un tâlhar fără adăpost. Bărbatul a încercat să o răpească pe fata de 7 ani | VIDEO

Judecătoria Arad a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult