Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reţetă de salată boeuf cu carne de porc pentru masa de Crăciun şi Revelion

Salata boeuf este, fără îndoială, una dintre vedetele de pe masa de sărbători.

 

Ingrediente salată boeuf cu carne de porc:

►Trei morcovi mari;

►Cinci cartofi;

►500 grame carne de porc;

►200 grame mazăre verde;

►150 grame castraveți murați;

►Patru gălbenușuri de ou;

►Patru linguri de muștar;

►Ulei;

►Sare;

►Piper.

Mod de preparare:

Se curăță și se spală morcovii și cartofii de coajă, apoi se pun într-o oală împreună cu carnea și cu mazărea și se fierb la foc mediu până când se fierb bine.

După ce au fiert, ingredientele se lasă la răcit apoi se taie cubulețe.

Separat, într-un bol, se pregătește maioneza din gălbenușurile de ou, muștar și ulei după preferință.

Citește și
sarmale
Cele mai simple reguli alimentare pentru a trece cu bine Sărbătorile de iarnă. Câte sarmale și câtă salată boeuf să mâncăm?

Legumele și carnea, tăiate cubulețe, se condimentează cu sare și piper după preferință, apoi se adaugă maioneză (se păstrează câteva linguri pentru decor).

La final, compoziția se așează pe un platou, se pune un strat subțire de maioneză deasupra și se decorează.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult