Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unor părinți când au aflat că au de plătit o suprataxă la un restaurant pentru că au copii neastâmpărați

Doi părinți au fost uimiți când au primit nota de plată la un restaurant din Georgia. Aceștia au fost nevoiți să plătească o suprataxă pe motiv că au copii neastâmpărați. Decizia patronului localului a stârnit controverse.

Cel care deține restaurantul a cerut o suprataxă de până la 50 de dolari pentru părinții care nu știu să le atragă atenția copiilor asupra comportamentului lor, atunci când se află la restaurant, scrie Mirror.

O mamă din Florida care a fost nevoită să achite suprataxarea a povestit experiența neplăcută pentru Today. Ea a mers la restaurant împreună cu soțul ei și alte patru familii, fiind în total 11 copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. Când au terminat de mâncat, patronul localului a mers la masa lor și le-a spus că va adăuga 50 de dolari pe nota de plată, deoarece copiii erau „prea zgomotoși” și „alergau afară”.

Femeia credea inițial că patronul va veni la masa lor pentru a-i lăuda pe copii. După ce au părăsit localul, soțul ei a postat o recenzie pe Google, oferind restaurantului o recenzie de o stea.

Cum explică patronul decizia controversată

Explicând că această taxă suplimentară există de mult timp, dar tocmai acum atrage atenția, proprietarul restaurantului, Tim Richter, a declarat pentru WSB că suprataxa a fost adăugată de fapt în timpul pandemiei de Covid-19.

Citește și
nunta
„Nu putem trăi unul fără celălalt”. O femeie s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv pe care l-a cunoscut când el avea doar 13 ani

„Suprataxă pentru adulți: pentru adulții care nu pot fi părinți $$$” – se arată scris în meniu.

Avertismentul, cât și meniul restaurantului pot fi găsite, de asemenea, și pe site-ul lor, atarge atenția patronul localului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult