Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestirea unui exorcist celebru: o femeie posedată, cu ochii de șarpe, a început să strălucească

Un exorcist celebru a relatat cum ochii unei femei posedate au început să strălucească în timpul exorcizării. S-au făcut ca de șarpe, de un verde fosforescent. După ce demonul a fost alungat, femeia a căpătat o aură puternică de lumină.

Părintele Vincent Lampert a fost implicat în sute, dacă nu chiar mii de exorcizări, iar acum a vorbit despre una dintre cele mai terifiante ședințe, cu femeia cu ochii de șarpe.

Părintele Vincent Lampert este exorcistul-șef al Arhidiecezei Romano-Catolice de Indianapolis, SUA, primind binecuvântarea Papei încă din 1991. De atunci, a participat la nenumărate exorcizări.

El a relatat unele dintre cele mai îngrozitoare experiențe pe care le-a văzut cu ochii lui, arată publicația Daily Star.

Părintele Vincent Lampert a vorbit la un podcast creștin despre o femeie care a avut o experiență îngrozitoare în copilărie, care a implicat abuzuri sexuale și fizice. După ani în care nu mai călcase pe la biserică, femeia a decis să vină în fața unui pastor, care, îngrozit de ea, a apelat la ajutorul părintelui Lampert, susținând că femeia era posedată.

Citește și
exorcizare
O femeie a fost „exorcizată” timp de nouă ore după ce a atacat un preot în timpul slujbei. Detalii terifiante

Când a întâlnit-o pentru prima dată, după o lungă discuție, femeia a întrebat dacă o poate ajuta, la care el a răspuns: „Iisus te va ajuta".

„Și atunci s-a manifestat demonul. Ochii persoanei au devenit verzi și pupilele ei s-au înclinat ca la un șarpe" a relatat exorcistul.

Potrivit expertului, demonul din femeie a spus apoi: „Cine este el? Nu are nicio putere asupra noastră".

Atunci, exorcistul i-a pus apă sfințită pe cap, iar femeia a căzut la podea, plângând.

Exorcizarea a fost însă fixată o săptămână mai târziu.

Femeia a fost legată de un scaun în mijlocul bisericii, și a fost binecuvântată cu apă sfințită, care „a forțat demonul să iasă".

Acesta l-a batjocorit pe preot și a spus: „Nu poți scăpa de noi. Suntem aici de prea mult timp, iar tu nu ești suficient de puternic."

Potrivit lui Lampert, femeia posedată a început apoi să mârâie și să răcnească, iar preotul a suflat asupra ei, în timpul rugăciunii, pentru a invoca Duhul Sfânt. Atunci a avut loc „cel mai terifiant moment pe care l-am văzut vreodată”, a relatat exorcistul.

„Am suflat pe fața acestei persoane, doar foarte ușor, iar când am făcut asta, scaunul a zburat înapoi și s-a lovit de perete. S-au auzit țipete, iar femeia a zburat din scaun și s-a prăbușit pe podea”.

„Strălucea, la propriu, și era o rază în jurul ei - era ca un sfânt, însă nu venea din interiorul ei, ci era slava lui Dumnezeu. Ochii de șarpe îi dispăruseră, și ea începuse să-L slăvească pe Dumnezeu. Când un demon a fost cu adevărat alungat, persoana începe literalmente să strălucească, pentru că nu mai este pe tărâmul diavolului, ci pe tărâmul Duhului Sfânt" a mai relatat părintele Lampert.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult