Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică în București, după ce acoperișul unei case a luat foc. Ce i-a încurcat pe pompieri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu a speriat, sâmbătă seară, oamenii de pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei.

Acoperișul unei case a căzut pradă flăcărilor, dar, din fericire, pompierii au intervenit imediat și au reușit să limiteze pagubele.

Incendiul a izbucnit după lăsarea întunericului pe Şoseaua Sălaj din Capitală. Flăcările au cuprins acoperişul unei case în construcţie, iar vecinii au dat imediat alarma.

Bărbat: „Dintr-o dată am văzut la vecinul foc direct şi m-am dus şi am bătut la uşă. Au ieşit imediat afară, flacără mare."

Focul s-a extins şi a afectat şi două anexe. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată pentru că în zona casele au fost construite la distanţă mică una de cealaltă.

Citește și
incendiu
Incendiu puternic la o casă din Baia Mare. Flăcările au mistuit întreg acoperișul locuinței

Nemțanu Alexandru: „Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu care se manifestă la acoperişul unei case. Am intervenit cu 7 autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi o autoscară."

Datorită faptului că a fost observat încă de la începutul izbucnirii, pompierii au stins imediat incendiul. Din fericire nu exista victime.

O persoană a suferit însă un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la fatza locului. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult