Pâinea produsă dintr-un tip nou de făină care ține mai mult de foame și este benefică pentru sănătate. Din ce este făcută
31-10-2024 |
15:30
A fost creată făina care ne ține mai mult de foame și scade și riscul mai multor boli.
Oamenii de știință britanici au descoperit că acest aliment podus din leguminoase scade nivelul glucozei din sânge, fiind benefic pentru sănătate.
Acest tip de făină are la bază leguminoase precum năut, linte și fasole. Toate acestea sunt utile în controlul greutății și reducerea riscului bolilor de inimă.
Spre deosebire de alte tipuri de făină, aceasta a fost obținută printr-o nouă metodă de măcinare, care păstrează structura fibroasă a leguminoaselor.
Oamenii de știință sunt de părere că înlocuirea făinii de grâu cu această versiune ar reduce obezitatea, dar și riscul de diabet și boli cardiovasculare.
Citește mai multe pespotmedia.ro.
Urmăriți Știrile Pro TV și pe Google News
Ultimele stiri
{{date}}
{{title}}
Parteneri
Citește mai mult