Pâinea produsă dintr-un tip nou de făină care ține mai mult de foame și este benefică pentru sănătate. Din ce este făcută
A fost creată făina care ne ține mai mult de foame și scade și riscul mai multor boli.
Oamenii de știință britanici au descoperit că acest aliment podus din leguminoase scade nivelul glucozei din sânge, fiind benefic pentru sănătate.
Acest tip de făină are la bază leguminoase precum năut, linte și fasole. Toate acestea sunt utile în controlul greutății și reducerea riscului bolilor de inimă.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Spre deosebire de alte tipuri de făină, aceasta a fost obținută printr-o nouă metodă de măcinare, care păstrează structura fibroasă a leguminoaselor.
Oamenii de știință sunt de părere că înlocuirea făinii de grâu cu această versiune ar reduce obezitatea, dar și riscul de diabet și boli cardiovasculare.
Citește mai multe pespotmedia.ro.