Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul în care se va fabrica un nou tractor 100% românesc. Unde poate fi văzut prototipul

O companie din Craiova ridică din fonduri europene o fabrică unde se va construi în curând un nou model de tractor 100% românesc. Un prototip al utilajului va putea fi văzut la târgul agricol Indagra.  

Un nou tractor 100% românesc va fi construit în curând de fabrica Ruris în Craiova, în urma unei investiții din fonduri europene, scrie AgroIntel. Noua unitate de producție este ridicată pe locul fostei fabrici unde se construia tractorul Zimbru.

”Povestea Ruris, începută acum mai bine de 30 de ani, a ajuns la un nou capitol! Ne bucurăm să vă comunicăm demararea lucrărilor de amenajare a fabricii de tractoare și remorci agricole. Datorită investițiilor din ultimii ani și a unei finanțări europene pe care am accesat-o recent, dăm o nouă viață fostei fabrici MAT Craiova și construim pe o fundație solidă linia de producție și asamblare pentru tractorul #MadeInRo. Iar în perioada 30 octombrie și 3 noiembrie, vă așteptăm la târgul Indagra pentru a vedea prototipul tractorului ce va ieși pe porțile fabricii Ruris”, se arată într-un anunț făcut de companie.

Fabrica de la Craiova va fi dotată cu tehnologii de ultimă generaţie, procesele de producţie fiind digitalizate şi robotizate.

Fabrica va fi amplasată pe platforma industrială MAT, o locație cu tradiție în producția de utilaje agricole.

Citește și
fabrica pulbere
Investiție de aproape trei miliarde de lei în fabrica de pulberi de la Brașov. Cum va reduce dependența noastră de Rusia

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult