Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 11 ani din Moldova a născut. Când au aflat autoritățile

Autoritățile din Moldova au deschis un dosar penal pentru viol, după ce o fetiță de 11 ani a născut. Informația a fost confirmată de Ministerul Sănătății de peste Prut.

Inspectoratul General de Poliție din Republica Moldova a anunțat luni deschiderea unui dosar penal pentru viol, după ce o fetiță de 11 ani a născut, scrie Unimedia.

”În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție.

”La 13 decembrie 2023, poliția a fost sesizată de reprezentanții unui centru de sănătate, care ne-au comunicat că în urma examinării medicale a unei minore de 11 ani, s-a constatat că aceasta este însărcinată”, a explicat reprezentanta poliției.

Fetița de 11 ani a născut la Institutul Mamei și Copilului 

”Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, pentru viol săvârșit asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani. În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, a fost inițiată procedura de audiere în condiții speciale a minorei”, a mai spus Diana Fetco.

Citește și
bebelus
Un nou născut a fost găsit într-o pungă de cumpărături, la minus 3 grade Celsius, în Londra. Bebelușul era în viață

O fetiță de 11 ani a născut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului, a scris luni publicația moldoveană. Informația a fost confirmată de Elena Mudrii, șefa Serviciului Informare și Comunicare cu Mass-media al Ministerului Sănătății.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult