Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a câștigat un milion de dolari după ce a găsit un bilet de loterie ascuns într-o caserolă. „Habar nu aveam”

O femeie din Portland a câștigat 1 milion de dolari după ce a găsit un bilet de loterie ascuns într-o caserolă. Femeia avea obiceiul de a cumpără mai multe bilete, pe care le depozita acolo, însă uita să verifice dacă a câștigat sau nu.

Leslie Carr, în vârstă de 52 de ani, a găsit un bilet câștigător de 1 milion de dolari de la Oregon Lottery Raffle, ascuns printre alte bilete, înainte de a-l încasa la Fred Meyer din Happy Valley pe 22 aprilie, a confirmat un comunicat de presă de pe site-ul loteriei, potrivit People.

„Habar nu aveam că sunt câștigătoare. Dacă nu ar fi fost anunțat la știri câștigătorul Powerball de un miliard de dolari , aș fi uitat. Noi nu ne verificăm biletele", a adăugat ea, făcând referire la câștigătorul premiului Powerball de 1,326 miliarde de dolari de la Loteria Oregon, anunțat la începutul acestei luni.

Biletul câștigător a fost extras pe 15 martie, cu mai bine de o lună înainte ca femeia să își dea seama că îl avea.

"L-am auzit spunând: "Oh, nu-l pot încasa pentru că premiul tău valorează peste 1.000 de dolari", a povestit femeia despre angajatul magazinului care a scanat biletul, unul dintre cele câteva zeci pe care ea le avea în casă.

Citește și
NEBRASKA LOTTERY
Norocul unui bărbat care a făcut curat în mașină. A găsit un bilet care i-a schimbat viața

„Atunci am început să am fluturi în stomac", a spus femeia.

Femeia plănuiește acum să achite ipoteca ei și a soțului ei cu câștigurile obținute, numind acest lucru "un vis devenit realitate". De asemenea, vrea să cumpere un camion nou și să rezerve o excursie în Hawaii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult