Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente de neuitat în cea de-a doua zi a festivalului SAGA. Cantăreața Raye a emoționat publicul cu melodiile sale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au fost momente pline de emoție, sâmbătă seară, la festivalul Saga din Capitală. Mii de oameni au surprins fiecare clipă în fotografii și videoclipuri memorabile.

Atracția principală a fost un avion colorat, una dintre scenele festivalului la edițiile din anii trecuți. Cantăreața Raye a emoționat publicul cu melodiile sale.

Frânturi de viață povestite în versuri i-au emoționat până la lacrimi pe cei care s-au regăsit în ele. Melodiile artistei britanice Raye - care a urcat pe scena principală de la Saga - au scos la iveală o altă latură a publicului. Femeie: „Incredibil. Știam că e extraordinară, dar nici chiar așa.”

Reporter: Ce v-a emoționat cel mai mult?

Femeie: „Povestea ei în general... se vede.” Fată: „Ceva de nedescris. Prin melodiile ei reușește să transmită foarte multe sentimente.” Femeie: „M-a emoționat până la lacrimi melodia despre abuzurile prin care a trecut.” Bărbat: „Știu toate versurile și mă bucur de show. Toată lumea se simte bine la scena cu care se identifică.” Mariana este din Odessa și a găsit aici o altă lume, unde dispare teama apăsătoare de război. A luat cu ea si cativa prieteni Ucraina, alături de care a imortalizat clipele fericite. Femeie: „Pentru mine e foarte important... n-ai fost la festival, dacă n-ai pus o poză, așa că aș vrea să fie mai mult, dar e ok și așa îmi place mult.”

Citește și
ec
EC by day: Club de comedie și film, întâlniri cu personalități și zeci de activități pentru o zi de festival plină

Tinerii și-au dorit să plece acasă cu o amintire de neuitat. Așa că au stat la rând minute în șir pentru a-și face câte o fotografie în locurile speciale amenajate. Avionul colorat, una dintre scenele festivalului în anii trecuți, a fost ca un magnet. Femeie: „Venim la festivaluri și să facem poze, deci e perfect. Ăsta e cadrul cel mai bun, până acum. Încă din primul an a fost cel mai bun loc pentru fotografii” Femeie: „Da, le postăm, ne gândim mult timp la ce ținută să ne alegem, e cam complicat, dar ne adapăm.” Unii prieteni merg de 10 ani în gașcă la festivaluri. ÎI insoteste mereu mascota Beni. Reporter: „Pozele o să le postați?

Femeie: „Da, pe pagina lui Beni. Este celebru, toată lumea îl cunoște. Are experiență... la toate festivalurile din România.” Bărbat: „Cu luminile, cu oglinzile, e chiar drăgut. Cred că sunt importante pentru amintirile pe care le faci și le ai prin poze.” Mateo și Alexandru s-au născut în Italia din parinti romani și au venit in Bucuresti special pentru festival. Băiat: „Prima ediție. Mi-a plăcut că unde te duci este de băut, de mâncat, este tot. În Italia sunt mai puține d-astea.. În România sunt foarte multe.” Turistă Germania: „Sunt din Germania. Este prima dată când am venit aici și o să revin. El a mai fost aici. Acum 3 ani și suntem prieteni.” Festivalul continuă și duminică cu artiști internaționali, între care Niki Minaj și Armin van Buuren.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult