Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Improvizația cu care un șofer român i-a uimit pe polițiștii austrieci. Ce i-au găsit în dubă, la Viena

Un șofer român de dubă i-a uimit pe polițiștii austrieci atunci când a fost oprit pentru un control în trafic, la Viena. Nu avea documente valabile, iar vehiculul era supraîncărcat și avea probleme tehnice.

O dubă care se deplasa de la Manchester spre România a fost verificată de polițiștii de la secția Nussdorfer Platz, miercuri, în jurul orei 21:00, în timpul unui ambuteiaj de trafic pe Muthgasse, din districtul 19 al Vienei, transmite Poliția. Agenții au descoperit probleme semnificative.

Printre altele, duba a fost prea încărcată, cu 420 kg peste limita admisă legal. Pe lângă asta, șasiul nu era intact și s-a mai descoperit și că vehiculul avea probleme la frânare.

Iar în cabină, polițiștii au descoperit că șoferul pusese un scaun de grădină între locul șoferului și cel al pasagerului din față.

În plus, lipseau înregistrarea și asigurarea de răspundere civilă pentru mașină. Șoferul, un român în vârstă de 44 de ani, nu avea permis de conducere valabil pentru vehicul.

În consecință, polițiștii i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-au interzis să își mai continue drumul.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru mai multe încălcări ale legii și a fost pus să plătească o garanție de câteva sute de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult