Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I se făcea rău de fiecare dată când soțul îi pregătea cafeaua. Șocul trăit de femeie

O femeie din Michigan, Statele Unite, și-a dat seama că soțul său încearcă să o omoare, după ce a constatat că i se făcea rău de fiecare dată când bea cafeaua pregătită de acesta.

Deși ea a acuzat o tentativă de omor, judecătorului i-a fost mai milă de agresor, așa că l-a condamnat la doar două luni de închisoare.

Therese Kozlowski și-a dat seama de planurile diabolice ale soțului ei, Brian Kozlowski, după ce a pus camera de supraveghere în toată casa. Imaginile și analizele prelevate au arătat că bărbatul îi punea medicamente antihistaminice în cafea, notează Mirror.

Cum totul a început după ce femeia a cerut divorțul, ea suspectează că bărbatul, alături de care are trei copii, a vrut să se răzbune.

„Cred că a fost o tentativă de omor. Odată ce Brian a realizat că m-a pierdut și că nu vreau să mai rămân în această relație toxică, el și-a făcut un scop din a mă elimina”, a spus femeia.

Citește și
cafea, venetia, turisti,
Ipostaza în care au fost prinși doi turiști în Veneția. Au primit o amendă usturătoare

În schimb, judecătorul a considerat că bărbatul regretă ce a făcut și asta e suficient. Așa că l-a condamnat la doar două luni de închisoare. Mai mult, acesta va sta după gratii doar în weekenduri.

Sentința l-a revoltat și pe procuror: „E o palmă data victimei. Instanța a părut mai preocupată să asigure libertatea inculpatului și capacitatea lui de a-și continua munca decât de sănătatea victimei”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult