Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoața cu Diazepam. Septuagenară din Iași, condamnată după ce-și adormea victimele pentru a le jefui

O femeie de 74 de ani din Iași a fost condamnată la mai bine de 10 ani de închisoare după ce a tâlhărit mai multe persoane, pe care în prealabil le adormea cu Diazepam.

 

Bătrâna de 74 de ani a fost condamnată de Curtea de Apel Iași la 6 ani și 8 luni de închisoare, la care se adaugă 1.855 de zile rămase neexecutate din pedeapsa primită anterior, scrie Ziarul de Iași.

În ciuda vârstei înaintate, femeia are o lungă listă de tâlhării și condamnări la activ, majoritatea bazate pe o metodă mai puțin obișnuită: își adormea victimele cu Diazepam, înainte de a le jefui.

Iar pastilele au cauzat și un deces, un bărbat racolat murind din cauza medicamentelor, fiind suferind de inimă.

Ultima victimă a ”hoaței cu Diazepam” a fost o altă bătrână, de peste 80 de ani, din Iași. Escroaca a abordat-o la biserica Trei Ierarhi, unde i-a cerut ajutorul pentru o nepoată bolnavă de cancer.

Citește și
metoda accidentul
O bătrână din Sibiu, înșelată prin metoda „Accidentul”. Creierul afacerii, un deținut din Penitenciarul Arad

Cele două bătrâne au făcut schimb de numere de telefon, iar în februarie 2021 s-au întâlnit din nou, acasă la victimă. Hoața a rămas peste noapte și i-a dat victimei un Diazepam și un Fenobarbital, apoi au adormit amândouă.

Dimineața, hoața a folosit o cremă de pentru a-i scoate victimei adormite verigheta de pe deget, i-a scos cerceii din urechi, i-a luat telefonul, două eșarfe și 150 de lei și a plecat.

Racola bărbați pentru sex, pe care îi adormea cu Diazepam

A mers până în Ploiești, unde a vândut cu 1.100 lei bijuteriile furate și unde a și fost prinsă, asupra găsindu-se telefonul, una dintre eșarfele furate, dar și 18 pastile de Diazepam.

Bătrâna a fost condamnată în mai multe rânduri pentru fapte similare. În trecut, ea aborda și bărbați, cărora le propunea partide sex, după care îi adormea cu Dizepam, înainte de a-i jefui. Un astfel de bărbat a murit, însă, întrucât avea probleme de inimă.

A fost motivul pentru care femeia a fost condamnată la 12 ani de închisoare, fiind însă eliberată condiționat, cu câțiva ani înainte.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult