Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos de minivacanța de Rusalii. Turiștii străini, dezgustați de aglomerația de pe DN1: „Nu am văzut așa ceva. E ceva rău”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ultima zi a vacanței de Rusalii a adus un amestec de râs și plâns în stațiunile montane. A fost ploaie, dar și soare, veselie, dar și nervi pe DN1, la întoarcerea acasă.

Mii de oameni au petrecut acest weekend prelungit pe Valea Prahovei și în zona Brașovului.

Pe DN1 șoferii au fost prinși în aceeași capcană, care se tot repetă: traficul aglomerat. S-au format cozi kilometrice de mașini, la Predeal, Bușteni și Comarnic. Străinii ajunși la noi au avut un șoc.

Turist din Australia: E dezgustător! Nu am văzut așa ceva.

Reporter: De unde sunteți?

Turist din Australia: Sunt din Australia, Sydney. E ceva rău. Am fi pierdut zborul daca lăsam pe ultima zi.

Mulți și-au pierdut răbdarea.

Citește și
accident gilau
Accident pe DN1, în Cluj. Cinci persoane, între care doi copii, sunt rănite. Traficul este îngreunat

Reporter: Cât vă arată că faceți?

Turist: Păi nu mai vreau, că nu vreau să fac infarct, o zi întreagă! O zi întreagă! Facem din Germania până la Nădlac 9-10 ore și fac din Sibiu până în Bolintin sau București 13-14 ore! E posibil așa ceva???”

Ploaia i-a speriat pe turiști

Ultima dimineață a vacanței de Rusalii a venit cu ploaie la munte, astfel că mulți dintre turiști au plecat spre București mai devreme.

Chiar dacă soarele a ieșit din nori, temperaturile au fost blânde și ne-au permis un experiment: „Mi-am luat o sticlă cu apă și am pornit pe jos, pe lânga coloană. Am parcurs un km în mai puțin de 10 minute, timp în care mașinile abia s-au mișcat. Colegul meu a ajuns cu mașina abia după 30 de minute, așa că eu am putut să mă opresc și să mă odihnesc”.

Cei care n-au vrut să renunțe la niciun minut din vacanță au făcut cozi la piscine.

Pustiu de dimineață, centrul Brașovului s-a animat imediat ce a dat soarele, iar vizitatorii au invadat iarăși terasele, piețele și promenadele.

Târgul de meșteșugari din centrul orașului a fost pentru mulți o oprire necesară ca să cumpere mici suveniruri pentru cei de acasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult