Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de dans la Iași, pe ritmuri latino. Stilurile predate de instructori

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iașiul a fost, pentru câteva zile, capitala ritmurilor latino! Mii de oameni au încins ringul de dans, în cadrul unui festival internațional de profil.

Au fost atât profesioniști, cât și amatori - toți ghidați de aceeași pasiune. Salsa, bachata sau kizomba sunt cele trei stiluri de dans pe care iubitorii de ritmuri latino le-au putut învăţa de la instructorii prezenți la festival. Participanții au studiat atent mișcările și le-au pus apoi în practică.

Au răspuns cu bucurie invitației organizatorilor atât dansatori profesioniști, recunoscuți la nivel internațional, cât și amatori.

Alexandra, dansatoare: „Experiența unui festival de salsa este întotdeauna superbă. E foarte fain.”

Bogdan, dansator: „Suntem din Cluj-Napoca, venim de la o școală de dans de acolo. Și aici la festival e foarte fain că vin niște artiști internaționali care fac parte din perechile de top din lume.”

Citește și
ostatică
O tânără luată ostatică la un festival din Israel nu a spus familiei unde merge ca să nu-și facă griji pentru ea

„Este ceva nou pentru Iași, sunt foarte încântată.”

George Stan, instructor dans: „Este unul dintre cele mai bine organizate festivaluri la care am fost până acum de la noi din țară, foarte spațios, au fost foarte atenți la detalii, nivelul este foarte bun de dans.”

În cadrul festivalului, au fost organizate și workshop-uri, spectacole și petreceri. Toate în spiritul latino.

Ștefan Cosmin Ioneasa, organizator: „Ceea ce se întâmplă aici este o manifestare cultural artistică ce aduce în prim plan artiști de talie internațională.”

Festivalul de dans, aflat la prima ediție, a ținut patru zile și s-a încheiat duminică seară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult