Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi turiști s-au întins în fața unui aligator pentru a face un selfie: “Evident, nu au idee cât de repede se poate mișca"

Doi turiși au dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun vrând să facă un selfie aparte. Cei doi s-au întins chiar în fața unui aligator, fiind la nici doi metri distanță de acesta.

Cei doi, despre care Daily Star scrie că este posibil să fie tată și fiu, au făcut gestul inconștient în Parcul Național Everglades din Florida. Lângă ei, se afla o femeie care, la rândul său, îi fotografia pe cei doi.

O persoană a comentat la fotografia ajunsă pe Internet: „Am lucrat ca Ranger și biolog și am studiat aligatorii din Everglades. Nu pot să cred ce fac acești oameni. Evident, nu au idee cât de repede se poate mișca un aligator!”.

Imaginea a apărut pe contul de Instagram TouronsOfYellowstone, care publică imagini cu persoane care se fotografiază în ipostaze periculoase în parcurile din SUA. Pe contul respectiv sunt postate imagini cu turiști care se apropie extrem de mult de animale sălbatice și periculoase, dar și fotografii cu gunoaiele lăsate în urmă de turiști. Deși inițial cei care creat contul urmăreau activitatea din Parcul Național Yellowstone din Wyoming, acum colectează imagini din întreaga țară.

Citește și
femeie la apa
A vrut să-și facă un selfie, dar a ajuns în Marele Canal din Veneția. Filmulețul cu turista a ajuns viral | VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult