Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea şocantă a unui bărbat, după ce a făcut un test ADN. Ce a aflat despre familia sa

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a decis să facă un test ADN și a descoperit că unul dintre strămoșii săi a fost criminal în serie. După ce a aflat acest lucru, iubita sa l-a părăsit.

În urmă cu o lună, cuplul a decis să facă un test AND pentru a afla mai multe despre istoria familiilor lor. În timp ce femeia, în vârstă de 27 de ani, a fost încântată de descoperirile făcute în legătură cu rudele sale, aflând lucruri noi și interesante despre strămoșii ei, bărbatul de 26 de ani nu a fost chiar atât de mulțumit de descoperirea familiei sale. El a aflat că unul dintre strămoșii săi a fost criminal în serie, scrie Mirror.

Iubita sa nu a putut trece peste această veste și a decis să se despartă de partenerul său.

Bărbatul a împărtășit experiența sa pe Reddit: „În urmă cu o lună, prietena mea și cu mine ne-am gândit că ar fi distractiv să facem testul ADN oferit de Ancestry.com pentru a afla mai multe despre arborele nostru genealogic. Îți oferă într-adevăr o mulțime de informații și a durat ceva timp pentru a trece peste. Ne-am distrat foarte mult, dar ulterior am aflat ceva despre unul dintre strămoșii mei, iar acest lucru m-a făcut acum să-mi pierd iubita. Au fost câteva nume în arborele meu genealogic pe care nu le-am recunoscut și, după ce am făcut câteva cercetări, s-a dovedit că unul dintre strămoșii mei a fost un criminal în serie”.

După ce a făcut această descoperire, bărbatul a mers la familia sa pentru a afla mai multe informații. Rudele sale au făcut tot posibilul să rupă orice legătură cu persoana respectivă.

„În acest weekend iubita mea a vrut să ne întâlnim ca să avem o discuție serioasă. [Ea] s-a despărțit de mine pentru că nu a putut trece cu vederea faptul că sunt rudă cu un criminal în serie. Mi-a spus că mă iubește foarte mult, dar mi-a explicat că faptul că am același sânge ca cineva atât de rău a făcut-o să mă privească diferit”, a mai povestit bărbatul.

După această dezvăluire, el i-a întrebat pe internauți dacă l-ar putea ajuta să își recâștige iubita. Oamenii au fost uimiți de comportamentul tinerei și s-au grăbit să-i spună lui că era mai bine fără ea.

„Dacă a lăsat ca rezultatele ancestry.com să stea în calea relației voastre, piciorul ei era deja pe jumătate afară și doar căuta o ieșire”, a spus un utilizator.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult