Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este bărbatul cunoscut drept „cel mai mare bețiv”. Bea un pahar de vin la aproape un kilometru și jumătate

Un alergător de la Maratonul Londrei a băut 25 de pahare de vin de-a lungul traseului epuizant pe care l-a parcurs.  

Tom Gilbey, bărbatul cunoscut drept „cel mai mare bețiv din lume”, se poate lăuda cu faptul că a terminat cursa cu un timp impresionant, deși a consumat alcool.

El a recunoscut însă că isprava a fost „complet prostească”. Acesta a servit un pahar de vin după fiecare milă (1,6 kilometri) parcursă în timpul maratonului.

După ce a terminat cursa, bărbatul a fost supranumit „cel mai mare bețiv din lume”.

„Ideea s-a născut din o realizare complet stupidă. La 52 de ani probabil că nu voi câștiga Maratonul de la Londra, așa că m-am gândit cum aș putea să o fac cât mai stupid posibil”, a declarat Gilbey pentru Mirror.

Citește și
vin restaurant
Sticlă de vin gratuită clienţilor care îşi lasă telefoanele la intrarea într-un local. Ce primesc cei care scriu o recenzie

Londonezul a încercat pe parcursul maratonului să ghicească țara de origine și anul vinurilor pe care le-a degustat. În mod impresionant, bărbatul a nimerit șapte vinuri.

Acesta a terminat cursa de 26,2 mile (42,1 kilometri) în mai puțin de cinci ore.

Gilbey, cunoscut și sub numele de Wine Guy online, a avut această idee în încercarea de a strânge bani pentru Sobell House Hospice Charity, locul în care mama sa și-a petrecut ultimele zile în viață. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult