Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce și-a instalat un bărbat pe locul său de veci: „Fiul meu mi-a spus că sunt nebun”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se ştie că bărbaţilor din Croaţia le place să bea vin, însă unul dintre ei a dus pasiunea pentru licoarea lui Bacchus ceva mai departe decât alţii.

Şi-a instalat un butoi de vin chiar la locul de veci pe care și l-a cumpărat în cimitirul satului. Bărbatul de 84 de ani iubeşte vinul şi crede că oamenii care consumă această licoare sunt mai buni.

Vestea locului de veci dotat cu butoi de vin pus s-a răspândit în toată Croaţia, aşa că bătrânul Drăgan îşi prezintă cu mândrie realizarea.

Unii s-ar aştepta ca pe morminte să găsească o cruce sau statui de îngeri, nu un butoi.

Reporter: „Cum de v-a venit această idee?"

Citește și
cimitir inspector pro
Piața neagră a locurilor de veci, vândute cu zeci de mii de euro. Reportaj cu CAMERA ASCUNSĂ

Bărbat: „Ei bine, îmi place să beau. Am văzut în Prelog un monument pe care o femeie l-a făcut pentru soţul ei. Un bărbat care cosea pe câmp, un monument frumos. Aşa că m-am gândit să fac şi eu unul pentru mine. Aşa mi-a venit această idee."

Aşa a ajuns satul cu 800 de suflete faimos în toată ţara. Numeroşi oameni vin acum în vizită doar ca să vadă ciudăţenia.

Reporter: „Ce spun oamenii?" Bărbat: „Fiul meu mi-a spus că sunt nebun. Iar alţii...unii au râs, alţii au spus că este drăguţ. Unul a pariat că nu se poate să existe un monument funerar cu un butoi, dar a pierdut pariul şi a trebuit să plătească."

Drăgan este susţinut, cel puţin de ochii lumii și de soţia sa.

Femeie: „Am fost încântată. Pur şi simplu am fost bucuroasă.” Reporter: „Bucuroasă? Nu aţi fost furioasă?”

Femeie: „Nu, nu. Pentru că eu am plătit. Pentru că el merită, a fost dorinţa lui, a vrut să aibă propriul său butoi pentru eternitate."

Drăgan are şi acasă câteva butoaie cu vin şi se bucură din plin de anii de pensie, la un pahar. Mai mult, se gândește acum să îşi facă şi un sicriu în formă de butoi de vin.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult