Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce mărtișoare au avut succes de 1 martie. A fost aglomerație mare la tarabe, în prima zi de primăvară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este 1 martie și vă dorim o primăvară minunată. Românii iubesc să dăruiască vineri flori și mărțișoare, așa că toată ziua a fost plină zâmbete. Coșarii, trifoii, fluturașii și buburuzele cu șnur alb-roșu au făcut fericite multe doamne și domnișoare.

Delicate, împachetate în cutii care îți iau ochii, și prinse cu un șnur alb-roșu, mărtișoarele comestibile din ciocolată au avut mare succes. Reprezentanții unui magazin și-au îndrumat clienții să facă alegerea potrivită cu ajutorul unui maestru ciocolatier venit din Belgia.

Reporter: „Câte mărțișoare ați cumpărat?”

Bărbat: „9. Pentru vecini, părinți și soție.” Oferte au fost pentru toate buzunarele. De la 10 de lei cutia cu o pralină, până la 500 de lei cea cu 90. Alții au încercat să își surprindă partenerele cu bijuterii. Bărbat: „Am cumpărat niște pandantive, am cautat totuși si niste brățări. Am încercat sa mă incadrez intr-un buget relativ restrâns.” Bărbat: „M-am uitat pe aici, am văzut și eșarfe, dar nu știu ce să va zic, probabil lănțișor, brățară.”

Reporter: Ce buget ai?

Citește și
Martisoare
Mărțișor 2024. Legendele Mărțișorului și de ce dăruiesc românii un șnur împletit din alb și roșu în prima zi de primăvară

Bărbat: „Cu tot cu flori, 10 milioane.” (n.r. 1000 de lei) Bărbat: „Chiar nu știu, caut, încerc să văd. Sunt foarte multe opțiuni.” Sunt și bărbați care au ales cea mai simplă variantă. Dar și cea mai riscantă. Le-au dat doamnelor acces neîngrădit la card. Bărbat: „Și-a oferit singură soția că nu prea am avut timp. Ieri i-am oferit flori și astăzi și-a cumpărat un mărțisor.”

Reporter: Ce buget a avut soția?

Bărbat: „Nelimitat, uitați portofelul, e la ea.” Și totuși comercianții n-au fost prea mulțumiți de încasări. Comerciant: „Față de alți ani, mai slab. Probabil că lumea se limitează la niște cadouri mai puțin costistoare.” Cei care nu au avut timp să cumpere singuri un mărțisor au lăsat totul în grija curierilor. În piețe, lalelele au costat 6 lei firul, iar zambilele 15.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult