Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Casă mistuită de flăcări în localitatea Pârjol. O femeie de 86 de ani și fiul ei au fost salvați în ultimul moment

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 86 de ani și fiul ei imobilizat la pat au fost în pericol de moarte, după ce un incendiu puternic le-a cuprins casa, în județul Bacău.  

Șansa a făcut ca niște vecini să vadă flăcările și să dea alarma, în puterea nopții. Ei i-au scos din locuință pe batrână și pe bărbat. Aceștia au scapăt nevătămați, însă din casa lor au rămas doar niște ruine fumegânde.

Bătrâna și fiul ei locuiau în casa bătrânească din comuna cu nume parcă predestinat - Pârjol. Vecinii au văzut flăcările, au dat alarma și i-au scos din casă pe cei doi. Bărbatul de 56 de ani nu se putea mișca din pat, din cauza unei afecțiuni medicale.

Neculai Călin, unul din fiii femeii: „A fost în câteva minute și noroc că au văzut niște cetățeni care treceau pe drum, că noi nu am observat din casă”.

Dorel Olaru, vecin: „Au scos-o pe bătrână și butelia și după am venit noi vecinii, dar nu am putut să facem nimic, decât să ne uităm”.

Citește și
ambulanta
O ambulanţă privată şi trei autoturisme au ars pe o stradă din Botoșani. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

Biata femeie și fiul ei neajutorați locuiesc acum la o fiică, însă le e greu pentru că și casa ei ar trebui reparată.

Maria Călin, proprietara casei: „Nu vă închipuiți cât de greu e, la anii ăștia. Aici am crescut cum se zice, până s-au căsătorit băieții și i-am mutat în casă. Am stat 50 de ani aici”.

Pompierii spun că focul care a distrus casa a pornit de la coșul de fum, care nu era curățat.a

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult