Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bunicul care a câștigat un bilet gratis la „camera plăcerilor” a murit cu câteva ore înainte, înecat cu friptură

Un pensionar care a câștigat un concurs radiofonic pentru o partidă de sex cu două prostituate a murit înecat cu o costiță, cu câteva ore înainte de ședința senzuală.

Johnny Orris, în vârstă de 86 de ani, a declarat că să câștige concursului „Good Time Pass", promovat de un post de radio, cu premiul acordat de un bordel din Nevada, SUA, a fost „cea mai frumoasă zi din viața sa". Din păcate, a fost și ultima.

Pensionarul s-a înecat cu o friptură cu doar câteva ore înainte de vizita sa la bordelul Moonlite.

Bunicul a obținut premiul după ce nepotul său Ed l-a înscris în concursul „Get My Grandpa Laid" în cadrul emisiunii radiofonice a cunoscutului realizator radio din SUA, Howard Stern, potrivit publicației „The Scottish Sun”.

Johnny i-a spus lui Stern că va fi prima dată când va face sex de la moartea soției sale, cu 11 ani înainte. Premiul consta în accesul gratuit la serviciile oferite de două lucrătoare sexuale de la bordelul Moonlite Bunny Ranch din Dayton.

Citește și
DIICOT
Bordel clandestin cu înregistrări audio-video, descoperit în Alba. Fostul primar din Abrud ar fi implicat, potrivit DIICOT

„Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața mea. Mă simt din nou energic” a spus pensionarul.

Bărbatul de 86 de ani a decis să-și sărbătorească victoria cu o costiță. Dar după ce a luat doar două îmbucături, Johnny s-a înecat și a fost dus de urgență la spital, unde a murit.

Proprietarul bordelului, Dennis Hof, a declarat că a fost „una dintre cele mai triste zile din istoria Bunny Ranch", potrivit USA Today.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult