Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brancardier din Iași, condamnat pentru trafic de droguri. Polițiștii i-au prins clientul cu ecstasy în lenjeria intimă

Un brancardier din Iași va fi judecat pentru trafic de droguri. Bărbatul vindea nu numai produse halucinogene medicamentoase, ci și canabis ori cocaină. Un client care cumpărase de la el a crezut că scapă de polițiști ascunzându-și marfa în chiloți, dar s-a înșelat.

Alexandru A., zis „Aki”, a fost judecat pentru de trafic de droguri și condamnat luni, la 3 ani și 9 luni de închisoare. Pedeapsa nu este definitivă, pentru că bărbatul, care este brancardier la Spitalul de boli infecțioase din Iași, va mai trece și prin judecata de la apel.

Polițiștii îl supravegheau pe Aki de mai multă vreme, știind că face parte dintr-o grupare de traficanți de droguri, dar s-au decis să acționeze pe 15 mai, arată publicația „Ziarul de Iași”.

Pe 15 mai, acesta a fost căutat pe Instagram de Nadim S., un mai vechi client. Cumpărase de la Anghel două grame de cannabis la o petrecere, iar acum mai voia niște „marfă”. Cei doi s-au întâlnit puțin după miezul nopții, și Anghel i-a vândut lui Nadim S. 10 comprimate de ecstasy, 0,75 grame de pulbere de amfetamină și două grame de cannabis, contra unei sume de 1.000 de lei. Cumpărătorul și-a luat marfa și a plecat, fiind însă oprit de polițiștii antidrog. În mașină se simțea mirosul specific înțepător al cannabisului, drogurile fiind găsite, potrivit anchetatorilor, în lenjeria intimă a lui Nadim S.

Între timp, Anghel s-a dus la o petrecere din oraș, ca să mai facă o vânzare, arată sursa citată. Acolo a fost prins de polițiști, în mașină găsindu-se două comprimate de Alprazolan, Levamisol și cocaină. Analizele ulterioare au stabilit că Anghel era băut, având o alcoolemie de 0,52‰ în sânge, dar se afla și sub influența cannabisului și cocainei. Acasă la el au mai fost găsite 26 de comprimate de metamfetamină, 5,49 grame de cannabis și cantități mici de alte droguri.

Citește și
police
Fost deputat din Honduras, arestat pentru trafic de droguri. Însoțea transporturile unui cartel

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult