Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Banda de femei în fuste mini care a tâlhărit un turist, prinsă în timp real cu ajutorul camerelor de supraveghere

O bandă de femei în fuste mini a atacat un turist, pe care l-a lăsat fără telefonul mobil scump. Jaful a avut loc în plină stradă, în Columbia, dar a fost văzut pe camerele de supraveghere.

O bandă de femei în fuste mini a tâlhărit un turist britanic în capitala drogurilor, din Columbia, Medelin.

Fapta a avut loc vineri, când un grup de trei femei, dintre care două îmbrăcate în fuste mini și topuri, l-au lovit pe bărbat până ce l-au pus la pământ pentru a-i fura telefonul mobil "high-end", transmite publicația Daily Star. Individele l-au tâlhărit pe o stradă aglomerată a Capitalei, în văzul lumii, lângă parcul Berrio, arată sursa citată.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum turistul a fost urmărit în timp ce se strecura printre trecători. În momentul când a ajuns în dreptul lor, femeile l-au atacat, apucându-l de curelele rucsacului.

O a treia femeie, a lovit victima în cap, iar turistul britanic a căzut pe asfalt. Deși au fost martori la agresiune, niciunul nu a intervenit. Însă polițiștii au ajuns rapid la fața locului și le-au reținut pe cele trei femei.

Citește și
Hoții au dat lovitura la un magazin de încălțăminte. Au luat însă numai adidașii pentru piciorul drept
Hoții au dat lovitura la un magazin de încălțăminte. Au luat însă numai adidașii pentru piciorul drept

Maiorul Adrian Chacon, inspector al poliției metropolitane din Valle de Aburrá, a declarat că poliția a efectuat o anchetă aprofundată.

„A început o urmărire atentă prin intermediul camerelor de supraveghere din oraș, unde, în același sector, au fost identificate cele trei femei, anunțând unitățile de poliție din cuadrant, unde au fost interceptate, și capturate pentru infracțiunea de furt", se arată în comunicatul Poliției din Medelin..

Britanicul a reintrat în posesia obiectelor furate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult