Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A ieșit pe picioarele ei dintr-un BMW în flăcări, după ce a intrat cu 150 km/h într-un cap de pod și s-a rostogolit pe câmp

O șoferiță din Suceava a ieșit pe picioarele ei dintr-un BMW în flăcări, după ce a intrat cu 150 km/h într-un cap de pod și s-a rostogolit apoi pe câmp. Femeia s-a ales doar cu niște vânătăi și o stare de șoc.

O femeie de 42 de ani din localitatea suceveană Dumbrăveni s-a ales sâmbătă doar cu niște vânătăi și o stare de șoc după ce, din cauza vitezei excesive și a altor preocupări la volan, a intrat cu mașina într-un cap de pod la 150 km/h, scrie Monitorul de Suceava.

Mai mult, BMW-ul 320D s-a rostogolit după impactul extrem de violent pe câmp, apoi a luat foc, dar șoferița a ieșit pe picioarele ei in mașina în flăcări.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu o contuzie prin accident, fără probleme deosebite. Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Citește și
accident
Accident violent în Dâmbovița. Patru tineri au fost duși cu ambulanțele la spital

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult