Accident grav în Prahova. O manevră făcută de o șoferiță de 70 de ani a dus la moartea unui bărbat de 53 de ani

Dată publicare: 24-04-2021 07:02
Dată actualizare: 24-04-2021 09:22


O manevră făcută de o șoferiță de 70 de ani a dus la moartea unui bărbat de 53 de ani.

Omul era pasager în mașina femeii care a intrat pe Drumul Național 1 în Prahova, fără să acorde prioritate, arată primele date, și a lovit cu putere alt autoturism.

În urma impactului, victima a fost aruncată din vehicul, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața.

Autoturismul în care se afla bărbatul care a murit era condus de o femeie în vârstă de 70 de ani.

Deși avea indicatorul STOP, femeia care circula de pe Drumul Județean a intrat pe Drumul Național 1 fără să acorde prioritate.

A izbit în plin autoturismul condus de tânărul de 22 de ani, iar, din nefericire, un pasager aflat în mașina șoferiței și-a pierdut viața pe loc.

Martor: „A intrat în plin și asta a fost. Pe cel din dreapta l-a aruncat afară.”

Șoferul de 22 de ani a scapăt teafăr. În accident a fost implicată și o a treia mașină. O pasageră de 49 de ani a suferit răni în urma impactului și a ajuns la spital, în grija medicilor.

Adrian Iacob, șef Serviciul Rutier Prahova: „Din primele cercetări, se pare că vinovat se face conducătorul autoturismului marca Ford care nu a acordat prioritate autoturismului marca Toyota, care circula regulamentar.”

Localnicii spun că astfel de scene au loc frecvent acolo.

Localnic: „Aici s-a vorbit, de doi ani. Au venit topometriști să facă sens giratoriu și nici acum nu e niciun sens și se întâmplă accidente foarte des.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


VIDEO PROTVPLUS.RO