Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost sechestrată timp de 2 zile de un individ și a reușit să scape după ce el a băut alcool și medicamente și a leșinat

O persoană sechestrată și torturată timp de două zile de un bărbat a reușit să scape după ce individul a consumat alcool și medicamente și a leșinat. Cel acuzat de aceste fapte a fost reținut în cele din urmă de polițiști.

În dimineața zilei de luni, 12 februarie, victima a anunțat Departamentul de Poliție Southaven că ea și mai multe persoane au fost „legate și agresate fizic în ultimele 2 zile”, a precizat Poliția din Mississippi într-un comunicat de presă, citat de Yahoo News.

Bărbatul acuzat a leșinat din cauza unei combinații de alcool și medicamente, permițând astfel victimei să fugă din casa unde era sechestrată.

O echipă de polițiști și negociatori au ajuns la locul faptei și inițial nu au putut lua legătura cu bărbatul, însă în cele din urmă l-au reținut. Bărbatul a fost rănit și a primit îngrijiri medicale, au mai transmis polițiștii.

Acesta a mai fost acuzat în trecut de sechestrare, agresiune sub tulburări emoționale extreme, punere în pericol și spargere.

Citește și
politie
Ce le-a spus polițiștilor un bărbat care a produs un accident, beat fiind. A fost deschisă și o anchetă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult