Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a răspuns Nicolae Ciucă, întrebat dacă l-ar vota pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale

Coaliția PNL-PSD a stabilit calendarul celor cinci tururi de alegeri din acest an. Prezidențialele au fost mutate din decembrie în septembrie. Primul tur va fi cel mai probabil pe 8 septembrie, iar al doilea pe 22.  

Șefii celor două partide au precizat că încă nu au decis dacă PNL și PSD vor avea un candidat comun la alegerile prezidențiale.

După ședința coaliției, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au susținut o conferință de presă comună. Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști dacă l-ar vota pe șeful PSD la prezidențiale și a oferit un răspuns neașteptat.

„Am mai primit această întrebare. Eu sunt membru PNL. Dacă aș fi membru PSD, îndeplinește probabil condițiile să fie votat. Dar nu sunt membru PSD, eu sunt membru PNL și voi vota candidat PNL”, a precizat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă exclude posibilitatea unui candidat comun, președintele PNL a declarat că: „După toate întrebările și răspunsurile de până acum, revin la o sinteză - în tot ce am reușit să-nvăț în acești ani puțini petrecuți în politică, niciodată să nu spui niciodată”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult