Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Calendarul alegerilor prezidențiale, în aer. Ciolacu invită „toate partidele politice” la discuții pe această temă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că de luni, alături de cei doi vicepremieri, îi va invita pe liderii tuturor partidelor politice pentru a stabili împreună calendarul alegerilor.

 ”Aceasta este abordarea corectă şi nu schimbarea unui ministru căruia i s-a impus de către propriul partid să nu iniţieze un act normativ convenit anterior. Nu voi răspunde provocărilor de a declanşa o criză guvernamentală şi instabilitate în România”, a subliniat el.

”Toți cei de aici, indiferent de partidul din care facem parte, avem o responsabilitate uriașă de a asigura stabilitatea acestei țări. Iar acest lucru înseamnă inclusiv să-ți respecți angajamentele. Nu este vorba de un termen sau altul pentru desfășurarea alegerilor, ci de încredere! Țopăiala pe calendar afectează această încredere între parteneri. Și trebuie să înceteze!

​Ca premier al României, am obligația de a nu favoriza un partid sau o coaliție. Astăzi practic ieșim din calendarul electoral stabilit anterior, fiind ultima zi în care puteam promova H.G.-ul de stabilire a datei alegerilor”, a mai adăugat Ciolacu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult